XXXVIII Pogostan Hiihto
Ilomantsissa 21.-22.3.2015
 
front_pic3
Etsi sivustolta
Ilomantsin sää
Facebookista nostettua


 

POGOSTAN HIIHTO 2014 ON PERUTTU

Ilomantsin Urheilijoiden johtoryhmä on tehnyt päätöksen, että Pogostan Hiihto 2014 joudutaan perumaan lumen puutteen vuoksi.
Järjestäjä on pahoillaan hiihdon peruuntumisesta. Hiihtoa ei ole jouduttu koskaan aikaisemmin perumaan. 38. Pogostan Hiihto hiihdetään 21.-22.3.2015

 

 

KUVIA POGOSTAN HIIHDON REITILTÄ (KUVATTU 1O.3.2014)

 

Maksettujen osanottomaksujen käsittely vuoden 2014 Pogostan Hiihdossa

Pogostan Hiihdon peruutusehdot, joiden mukaan järjestäjä pidättää tällaisessa force majeure-tapauksessa 50 % ilmoittautumismaksuista itsellään ja 50 % siirretään seuraavalle vuodelle, noudattaa massahiihtojen yhteispalaverissa Pielavedellä 2012 suositeltuja yhteisiä sääntöjä. Seuraavat massahiihdot noudattavat näitä sääntöjä: Finlandia-hiihto, Vuokattihiihto, Oulun Tervahiihto, Savoniahiihto, Neljän Vuoren Hiihto ja Pogostan Hiihto. Pogostan Hiihdossa on myös mahdollisuus puolikkaan palautukseen ellei hiihtäjä halua siirtää 50% osuuttaan seuraavaan vuoteen. He jotka haluavat puolikkaan ilmoittautumismaksun siirrettäväksi ensi vuoteen, ilmoittavat siitä järjestäjälle mielellään 30.4. mennessä. Loppuosan seuraavan vuoden hiihdosta he maksavat halvimman maksuportaan mukaan haluamanaan ajankohtana. Pogostan Hiihdon peruuntuminen on iso isku, ei vain Ilomantsin Urheilijat ry:lle, vaan koko Ilomantsille, eikä sitä olisi toivonut kukaan. Katseet on kuitenkin suunnattava eteenpäin ja toivomme, että ensi talvena olisi lunta ja pakkasta perinteiseen ilomantsilaiseen malliin.

Ensi talvea odottaen,

 

Seppo Kärnä                                    Kaisa Mantsinen
Kilpailun johtaja                              Pogostan Hiihdon organisaattori
Ilomantsin Urheilijat ry:n varapj.    Ilomantsin Urheilijat ry:n pj.   

Peruutusehdot ovat luettavissa ilmoittautuminen välilehdeltä.

Hiihtäjät, jotka haluavat 50% osuuden palautettavaksi, ilmoittakaa tilinumero mille palautuksen voi maksaa. Tilinumeron voi lähettää joko sähköpostilla: pogostanhiihto@ilu.fi tai ilmoittaa puhelimitse 0400 211 200 (mielellään 30.4. mennessä). Myös ilmoitukset hiihdon siirrosta seuraavalle vuodelle ilmoitetaan edelläoleviin sähköpostiosoitteeseen/puhelinnumeroon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pogostan Hiihto YouTubessa

Katso Pogostan Hiihtoa 2011 YouTubesta allaolevan linkin kautta :

http://youtu.be/tSqTTySsNfA 

KUVIA 2012 ja 2013 HIIHDOISTA FACEBOOKISSA:

(Facebookiin pääset kirjautumatta sivun oikeassa ylänurkassa olevan f-kirjaimen kautta.) 

 Yhteistyössä mukana
Kot
Tapiola1_Slogan1_RGB[2] endomines
etuovi
hermanni karelia_expert

kesport

mantsin_rauta 

mohko

osuuspankki

parppeinpirtti

PKO_logo_avainlipulla_72dpi

skiwax smartum vesileppis