XXXVIII Pogostan Hiihto
Ilomantsissa 21.-22.3.2015
 
front_pic3
Etsi sivustolta
Ilomantsin sää
Facebookista nostettua

39. POGOSTAN HIIHTO 12.-13.3.2016

 Iso kiitos vielä vuoden 2015 hiihtoon osallistuneille hiihtäjillle ja kaikille hiihdon järjestelyissä mukana olleille!

Talkoolaisten palautepalaveri pidettiin 8.4. ja siellä käsiteltiin sekä hiihtäjien että talkoolaisten antamia palautteita hihdon järjestelyistä. Yksi hiihtäjiltä tullut toivomus on, että molempina päivinä hiihdettävä 30 kilometrin matka, nyt retkisarjana hiihdettävä, saataisiin myös kilpasarjaksi. Asia tullaan käsittelemään lähiaikoina. 

 

2015 Tulokset löytyvät Tulokset välilehdeltä.

OHJEEET TULOKSIEN LUKEMISEEN:

Tuloksiin pääsee valitsemalla, esim. lauantain tulokset. Ensin aukeaa retkisarjalaiset aakkosjärjestyksessä. Vasemmalla ylhäällä on palkki, jossa lukee valitse. Ko. painikkeen alta avautuu uusi näkymä, josta voi valita kilpasarjan 51km. Tämän jälkeen pystyy valitsemaan alapuolella olevista laatikoista tulokset sarjoittain tai kokonaistulokset ko. päivältä. Mikäli haluaa vielä saada maalikameran ottaman kuvan, se onnistuu klikkaamalla hiihtäjän nimen päälle, jolloin avautuu taulukko, missä näkyy väliajan reitin varrella. Taulukon ylänurkassa lukee Bilder, jonka kautta pääsee maalikameran ottamiin kuviin.  

VALOKUVIEN TILAUS 

Tilattaviin valokuviin voi käydä tutustumassa yläpalkissa olevan Kuvatilaus painikkeen kautta. Kuvaustunnus on POGO2015. Varsinaisen kuvan haku tapahtuu omalla hiihtonumerolla.

POGOSTAN SANOMIEN TULOSPALVELULEHTI EI ILMESTY VÄHÄISEN KYSYNNÄN VUOKSI.  

 

 

 

 Kuulumiset latu-urilta 25.2. 

Ilomantsissa on lauhoista ilmoista huolimatta lunta maastossa edelleen puolisen metriä. Pogostan hiihdon kaikki latu-urat on pohjattu latukoneella useaan kertaan ja urien pohja on kova. Vaikka päivällä onkin aste tai pari lämmintä, se ei pääse sulattamaan tampattuja uria. Hiihtolomalaisia onkin näkynyt nauttimassa hyvin tehdyistä laduista. 

  Latujen kunto 12.3.2015

Ladut ovat edelleen hyvässä kunnossa. Yksittäisiä paikkauksia joudutaan tekemään, mutta nyt on lunta, millä paikata huonompia kohtia. Yöpakkasia on luvattu koko ensi viikoksi, päivällä on muutama aste lämmintä ja aurinko paistaa. Aivan mahtavat hiihtokelit tällä hetkellä.
Pogostan Sanomat 26.2.2015    (linkki Pogostan Sanomien lehtileikkeeseen)
Käsiohjelma ja uusi aluekartta luettavissa osallistujille/tietoa hiihtäjille otsakkeiden alta. 

 


Ohje hiihto-osuutensa 2015 Pogostaan siirtäneille

 

UUDISTUKSET VUODELLE 2015 

Vuoden 2015 hiihtoon tulee käyttöön ajanottosirut, jotka ovat kertakäyttösiruja numerolappuun. Sirut ovat jo valmiina numerolapuissa. Pogostan Hiihdon kotisivuille tulee linkki, josta pääsee seuraamaan hiihdon tuloksia reaaliajassa. Ajanottopisteet tulevat: Taivallammen huoltopisteelle (jossa hiihtäjät käyvät kahteen kertaan), Läävästön huoltopisteelle sekä ennen maaliintuloa.

Lisäksi valokuvien tilaaminen muuttuu tänä vuonna. Ilomantsin Valokuvauskerho on ollut jo monena vuotena kuvaamassa hiihtäjiä ladun varressa, niin myös tänä vuonna. Aikaisemmin valokuvia on postitettu hiihtäjille, mutta nyt valokuviin pääsee tutustumaan tämän sivun ylälaidasta: Kuvatilaus -otsikon alta. Valokuvan voi tilata itselleen tai jättää tilaamatta. Valokuva on mahdollista saada myös mm. canvas-tauluna ja hiirimattona. 

 

JOUKKUEKILPAILUT LAUANTAINA  JA SUNNUNTAINA 

Joukkuekilpailu on tarkoitettu: yrityksille, yhdistyksille, kaveriporukoille jne.

1. Joukkuekilpailu hiihdetään nelihenkisin joukkuein, lauantaina perinteisellä ja sunnuntaina vapaalla hiihtotavalla.

2. Joukkueen kaikki hiihtoajat lasketaan yhteen ja voittaja on yhteisajaltaan nopein joukkue. Kaikille hiihtäjille otetaan myös normaalisti yksityisaika.

3. Joukkueen jäsenet voivat olla kumpaa sukupuolta tahansa.

Pogostan Hiihto palkitsee voittajajoukkueen, lauantaina ja sunnuntaina upealla kiertopalkinnolla, jonka joukkue saa omakseen kolmen voiton jälkeen. Joukkueet voi ilmoittaa etukäteen sähköpostilla: pogostanhiihto@ilu.fi tai kisakansliassa paikan päällä. 

 

 VAUHDIN SUKSIHUOLTOPALVELU

palvelee Pogostan hiihdon kisa-alueella. Varaa suksihuoltosi ajoissa.Huoltojen hinnat 20-55 euroa.

Varaukset ja kyselyt mieluiten sähköpostitse mika.ripatti@vauhti.fi.

 

Katso Pogostan Hiihtoa 2011 YouTubesta allaolevan linkin kautta :

http://youtu.be/tSqTTySsNfA 

KUVIA 2012 ja 2013 HIIHDOISTA FACEBOOKISSA:

(Facebookiin pääset kirjautumatta sivun oikeassa ylänurkassa olevan f-kirjaimen kautta.) 

 

 

 MUKANA MENOSSA MYÖS:

Rädyn logoYhteistyössä mukana
endomines
hermanni

kesport

mantsin_rauta    

mohko

osuuspankki

parppeinpirtti

PKO_logo_avainlipulla_72dpi

skiwax smartum vesileppis